Driven säljare inom bemanning, sälj och kundtjänst

Säljkompetens utökar sin säljorganisation och säker en driven och engagerad medarbetare som är van att arbeta självständigt!

Säljkompetens är ett resursföretag specialiserat inom säljrekrytering, säljuthyrning samt säljutbildning och säljträning. Vi grundades 1998 och arbetar med att hjälpa våra kunder att utveckla, förstärka och förbättra sina säljorganisationer. Vi agerar säljpartner för våra kunder och finns som bollplank under hela deras säljutvecklingsprocess. Vi finns på Hantverkargatan 22, Kungsholmen.

Säljkompetens utökar sin säljorganisation och säker en driven och engagerad medarbetare som är van att arbeta självständigt!

Driven säljare inom bemanning, sälj och kundtjänst

Arbetsbeskrivning

Som säljare kommer du att på ett intressant och utvecklande sätt vara ansvara för försäljningen av våra bemanningstjänster inom sälj och kundtjänst. Du ansvarar för hela flödet i försäljningsprocessen, allt från att kartlägga och planera kundmöten till att genomföra och följa upp dem. Du arbetar i nära samarbete med våra rekryteringsansvariga och din uppgift blir att utveckla befintliga men framförallt skapa nya affärsmöjligheter. I huvudsak bearbetar du gentemot försäljningschefer, kundtjänstansvariga men också VD och personalchefer. Försäljningen sker både via telefon och personliga möten.

Din nyckel till framgång kommer vara i att effektivt bygga starka och långsiktiga relationer med dina kundkontakter.

Kvalifikationer

För tjänsten som säljare inom vår rekryterings- och bemanningsverksamhet bör du ha följande bakgrund och egenskaper:

  • Erfarenhet av tjänsteförsäljning, gärna från bemanning och kundtjänst
  • Du har ett konsultativt och relationsbaserat sätt att sälja
  • Du är positiv, orädd, självgående och en person som inte ger upp i första taget
  • Du är mogen, lyhörd och serviceorienterad, med förmåga att fånga upp kundernas behov
  • Du är orädd för nya utmaningar och har en vilja att nå resultat
  • Meriterande är om du har akademisk utbildning eller motsvarande
  • God datavana

Som säljare är det av största vikt att du har en hög drivkraft och är en tävlingsmänniska. Du trivs med att arbeta med telefonen som arbetsredskap, har en högt utvecklad servicekänsla och gillar att jobba med kundkontakter. Du är inte en förvaltare, utan brinner för nästa affär och kund samt har en förmåga att skapa förtroende. På sikt finns även möjlighet att utvecklas inom de övriga tre områden som Säljkompetens står på, dvs. utbildning, uthyrning samt konsulting.

Har du frågor kring denna tjänst var vänlig och kontakta Peter Bruzelius på 08-20 05 20 alternativt 0708-23 18 70. Ansökan skickar du till peter@saljkompetens.com

Ansök till tjänsten

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.