Om Säljkompetens

Om Säljkompetens

Säljkompetens är ett företag som är specialiserat i att utveckla säljorganisationer

Kontakta oss

specialister på personlig försäljning

Säljkompetens - specialister på personlig försäljning

Säljkompetens AB är helt inriktad på våra kunders behov av – Säljkompetens. Företaget grundades 1998 som en kraft med försäljning som gemensam nämnare i allt vi gör. Vi bedriver verksamhet i fyra affärsområden och upplever att vi får väldigt positiv respons av våra kunder och kandidater genom att verka som ett nischat företag som tar vårt område på stort allvar. Vårt kontor ligger på Hantverkargatan 22, 3 tr. på Kungsholmen vid Kungsholmstorg i Stockholm, men ett stort antal av våra medarbetare arbetar hos våra kunder med att sälja åt dem eller att utveckla deras försäljning.

affärsområden säljkomptetens

Vi fyller säljbehoven vartefter de förändras

Vårt mål är att öka uppdragsgivarnas försäljning, antingen genom att internt utveckla den befintliga säljkåren, eller genom att externt komplettera organisationen.

säljutveckling

Fyra affärsområden

Genom att erbjuda dessa fyra olika typer av tjänster blir det möjligt för oss att följa uppdragsgivaren över tiden och flexibelt möta varierande behov.

Riskkapitalbolag

Vi erbjuder riskkapitalbolag flera unika tjänster.

Innan investering – för att mer precist bedöma framtida intäktsflöde i ett bolag. Portföljbolag – för att öka intäktsgenererande förmåga och därmed värdet av bolaget i redan gjorda investeringar. Exit – för att öka attraktiviteten under den fas då ett portföljbolag håller på att säljas.

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.