• Grattis, Grattis!! Stefan Cronberg till årets bästa säljare 2017 hos Unilever

  som först blev uthyrd sedan rekryterad från oss på Säljkompetens AB

 • Om våra utbildningar

  "Bra fördelning av teori/information och övning"

  Jeanette Torefeldt, Telge Kraft AB

  "Kändes att det var erfarenhet och kunskap i grunden"

  Carl-Magnus Schöön, Gerdmans Inredningar AB

 •  

 • Säljchefsutveckling

  I år håller vi säljchefsutveckling på Mallorca.

  Ladda ner en PDF med information eller boka direkt!

  Läs mer

 • SÄLJKOMPETENS

  - din säljpartner

  Säljkompetens är ett företag som är specialiserat i att utveckla säljorganisationer

  Läs mer

 • SÄLJKOMPETENS

  - din säljpartner

  Säljkompetens är ett företag som är specialiserat i att utveckla säljorganisationer.

  Läs mer om oss

Säljrekrytering

Säljkompetens Säljrekrytering

Rekrytering är en stor investering

Att anställa personal är en stor affär för de flesta företag, det innebär alltid en investering. Vissa undersökningar visar att företag i genomsnitt betalar ungefär en halv miljon för varje ny anställd. En rekrytering är alltså en ansenlig satsning, men behandlas inte som det alla gånger.

Ett specialiserat säljrekryteringsföretag

Vi på Säljkompetens är specialister inom rekrytering av säljpersonal i stil med säljare, försäljningschefer och Key account managers. Vårt företag har arbetat med att förbättra försäljningen åt andra sedan 1998. Eftersom vi arbetar dagligen med säljare i olika funktioner och inom skilda branscher har vi samlat på oss specialistkunskaper på området. För många säljare utgör vi en naturlig följeslagare i karriären. Vi känner till kraven som ställs och hur man når uppsatta säljmål. Dessutom kan vi kvalificera kundens behov, vilket ger oss stora möjligheter att tillsätta högpresterande säljpersonal åt våra uppdragsgivare. Erfarenhet och tydliga strategier skapar märkbara resultat, det har gett oss många nöjda kunder.

Teamarbete i säljrekryteringen

Ett tydligt kännetecken för Säljkompetens metodik är att vi arbetar i team. Olika infallsvinklar är essentiellt i en rekryteringsprocess. Tiden med varje sökande är kort, men ett flertal intervjuare kan täcka alla baser och hitta rätt person till din säljstyrka. När vi genomför din rekrytering samlar vi ett team för att representera både PA-utbildning och gedigen säljbakgrund direkt från marknaden. 

EXEMPEL PÅ TJÄNSTER:

 • Rekrytering av säljpersonal på alla nivåer: fältsäljare, innesäljare, försäljningschefer, account managers, KAM, säljcoacher, besöksbokare, försäljningsingenjörer.
 • Lämplighetstester för kandidaternas profil både vad gäller personlighet och säljegenskaper. Säljkompetens har personal som är särskilt utbildad för detta ändamål.
 • Rekrytering av tidigare inhyrd konsult.

Rekryteringsstöd/Second opinion 8000 kr.

Boka nu! 08 - 20 05 20

Webbyrå KA Webbyrå