Säljuthyrning

Säljuthyrning

Vi erbjuder de flesta specialistkompetenser inom försäljning. Bland annat hyr vi ut telefonsäljare, ordermottagare, besöksbokare, fältsäljare och försäljningschefer. 

Kontakta oss

Säljuthyrning och Outsourcing - Bred Kompetens

Vilken bransch du än arbetar med har vi troligen säljpersonal att hyra ut till dig. Bland annat hyr vi ut telefonsäljare, ordermottagare, besöksbokare, fältsäljare och försäljningschefer. En del av uppdragen är på längre sikt, medan andra är i kortare projektform.

Bra säljresultat - Säljuthyrning och Outsourcing

Vi skiljer oss från traditionella bemanningsföretag på flera punkter vad gäller outsourcing. Eftersom vi arbetar med säljare är vi väldigt måna om att våra konsulter presterar bra säljresultat hos dig. Därför följer vi upp och står beredda att coacha säljaren vid behov. För att hyra ut den bästa personalen till dig investerar vi i våra säljare kontinuerligt genom våra utbildningsprogram.

Exempel på våra outcourcingtjänster

Att hyra in säljare är fördelaktigt i många situationer. Du kan öka antalet säljare under en viss period i samband med en kampanj, för att boka besök eller öka kapaciteten. Vid tillfälliga sjukdomar, föräldraledigheter och i semestertider kan det även vara en smart lösning. Inhyrning ger möjligheter att testa nya affärsområden utan att gå miste om den normala försäljningen. Det är en praktisk metod med låg risk att testa nya säljare, som efter en viss tid kan rekryteras.

  • Långsiktig inhyrning av alla typer av säljpersonal för att flexibelt kunna anpassa personalstyrkan.
  • Inhyrning som alternativ till provanställning innan rekrytering genomförs.
  • Outsourcing av säljenheter: Säljkompetens tar hela eller delar av säljansvaret på entreprenad.
  • Inhyrning av försäljningschef under en interimsperiod.

Kundbokare

Sitter dina säljare på kontoret för mycket? Då kan en kundbokare vara rätt lösning på problemet. Bland våra nya och gamla kunder blir det allt mer eftertraktat att hyra in kundbokare för att kontakta poteniella kunder på ett bättre sätt utan att binda de anställda.

Våra konsulter

På Säljkompetens har vi konsulter på de flesta nivåer inom försäljning. Idag sköter vi outsoucing av bland annat telefonsäljare, ordermottagare, besöksbokare, fältsäljare, Key account manager, säljcoach och försäljningschefer. En del av uppdragen är på längre sikt medan andra säljare arbetar mer i projektform.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med uthyrning av säljare.

Välkommen att kontakta oss för ytterligare information om säljuthyrning.

Boka nu! 08 – 20 05 20

Vill du bli kontaktad av oss gällande säljuthyrning?

Ring oss på 08-20 05 20 eller skicka in dina uppgifter ovan, så kopplar vi ihop dig med en medarbetare direkt.
 

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.