Säljkonsult till Säljkompetens AB

– Samarbetspartner inom utbildning och försäljning-

Om säljkompetens AB
Säljkompetens är ett resursföretag specialiserat inom säljrekrytering, säljuthyrning samt säljutbildning och säljträning. Vi grundades 1998 och arbetar med att hjälpa våra kunder att utveckla, förstärka och förbättra sina säljorganisationer. Vi agerar säljpartner för våra kunder och finns som bollplank under hela deras säljutvecklingsprocess. Vi finns på Hantverkargatan 22.på Kungsholmen.

Säljkompetens utökar sin säljorganisation och söker en driven underkonsult och engagerad medarbetare som är van att arbeta självständigt!

Det går bra för Säljkompetens varpå våra affärsområden säljutbildning och säljeffektivisering/konsulting behöver förstärkning i form av en:


Arbetsuppgifter
Arbetet består av att dra in nya kunder till framför allt vår utbildningsverksamhet men även till våra andra verksamhetsområden. Du kommer även att hålla delar av våra öppna samt företagsanpassade kurser för våra kunder. Det ingår även i ditt arbete att ta en aktiv del i förnyelsen och uppdatering av kursmaterialet. I arbetet kommer du utöver försäljning och utbildning arbeta ute hos våra kunder med säljorganisationsutveckling varför det ställer höga krav på dig i form av affärsmässighet och flexibilitet.

Säljkompetens är ett entreprenörsföretag och söker därför en driven underkonsult, engagerad medarbetare som är van att arbeta självständigt. Du bör ha ett stort intresse för affärer samt erfarenhet av tjänsteförsäljning. Vi tror att du idag arbetar som utbildare alternativt att du har tidigare erfarenhet av att hålla i utbildningar/säljkonferenser.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av personalledning i en säljorganisation för att på så vis kunna sätta dig in i våra kunders situation. Det är meriterande om du är certifierad coach men det är inget krav.

Har du frågor kring denna tjänst som underkonsult var vänlig och kontakta Peter Bruzelius på 08-20 05 20 alternativt 0708-23 18 70. Ansökan skickar du till peter@saljkompetens.com

Ansök till tjänsten

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.