SK Games

SK Games

Kortare insatser för att utveckla säljarnas teknik och kreativitet. 
Säljkompetens har ett utbud av kortare träningsupplägg, olika typer av spel med moment där säljarna tävlar i grupp eller individuellt.

Kontakta oss

Kortare säljträning som utvecklar säljaren teknik och kreativitet

I dessa säljmoduler fokuserar vi på någon del av säljprocessen och både nya metoder och praktiska övningar används. Några exempel på teman är kundvärde, fokusera på kundens problem och inte egna egenskaper, avslutsteknik och invändningshantering.

SK Games är en annorlunda form av säljträning och kan exempelvis vara mycket lämpliga som en del i en säljkonferens eller för att utbilda och skapa gruppkänsla under ett säljmöte. Det är en underhållande men samtidigt väldigt givande form av utbildning. De baseras på Action learning, vilket innebär att säljarna tränar både tillsammans i grupp och individuellt. 

Aktiva övningar ger den bästa inlärningen för att förbättra säljarnas resultat. Genom att säljarna engagerar sig i övningarna använder de sin kreativitet och utbyter erfarenheter med varandra. Våra säljutbildningar är inriktade på att ge säljarna praktiska färdigheter som kan belöna företaget med högre försäljningsintäkter.

Prisexempel

½ -dagsträning 13 000 SEK

Coachträning 8 000 SEK

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om SK Games.
Ring idag 08 – 20 05 20

Företagsanpassad säljutbildning

Skräddarsydda utbildningar för just ditt företag

Vill du bli kontaktad av oss?

Ring oss på 08-20 05 20 eller skicka in dina uppgifter ovan, så kopplar vi ihop dig med en medarbetare direkt.
 

Denna webbplats använder cookies. Om du fortsätter att surfa på webbplatsen godkänner du användningen av cookies.